Topkapning af træer samt træbeskæring

Har I brug for topkapning af træer? Hos JM Skov og Entreprenør i Vinderup tilbyder vi både topkapning og beskæring af træer for alle former for erhverv lige fra virksomheder til institutioner, men det kan også være i en privat have. Vi har kunder i blandt andet Skive, Herning og Holstebro samt i det øvrige Vestjylland.

De rette maskiner og den fornødne ekspertise

​Vi har de rette maskiner, det rette udstyr og den fornødne ekspertise til at udføre alle former for træbeskæring og topkapning. Vi beskærer træer såsom birketræer, grantræer og alle andre typer af træer.

Topkapningen foregår ved, at vi kravler op i træet, hvorpå vi saver det i stykker. Andre gange bruger vi en smal kran, som kan komme ind de fleste steder.​

Vi lægger altid vægt på kvalitet, service og især fleksibilitet, og derfor kan I være sikre på at modtage et ordentligt arbejde samt et godt håndværk.

​Hvad koster topkapning?

​Vores priser afhænger af opgavens kompleksitet, og derfor kan vi ikke give en fast pris for topkapning. Prisen ligger typisk mellem 1.500 og 4000 kroner, og det kan tage alt fra to timer til flere dage. En lille opgave kan sagtens være billig. Vi kommer altid ud for at kigge på opgaven, før vi går i gang.

Få et uforpligtende tilbud på træbeskæring

Kontakt os gerne for at få mere at vide eller for at få et uforpligtende tilbud eller overslag på topkapning og beskæring af træer. Du kan kontakte os på telefon 60 13 07 79 eller på e-mail kontor@jmse.dk.​

Ønsker du et gratis tilbud?​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo​

​Jm Skov Og Entreprenør

​Holstebrovej 26A

7830 Vinderup

​CVR: 39714361

​Tlf.: 60 13 07 79

E-mail: kontor@jmse.dk​

Bliv kontaktet

Vi står altid klar til at hjælpe dig med en opgave.​ Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt